اجراي بيمه تأمين اجتماعي براي 650 صنعتگر صنايع‌دستي گيلان

سرپرست معاونت صنايع‌دستي گيلان در گفت‌و‌گو با ميراث آريا (chtn)، با بيان اين مطلب گفت: فعاليت اين معاونت در ارتباط با ساماندهي مشاغل خانگي و بيمه صنعتگران فعال در رشته‌هاي صنايع‌دستي وارد مراحل تازه‌اي شده است.

«نادر ذاکري» با اشاره به اين که امروزه کسب و کارهاي خانگي به عنوان راهکارهاي مهم براي ايجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان محسوب مي‌شود، اظهار داشت: قانون ساماندهي و حمايت از مشاغل خانگي در اواخر خرداد سال 1389 به استناد اصل 28 و 43 قانون اساسي و با توجه به سند چشم‌انداز بيست ساله تصويب و به استان‌ها ابلاغ شد.

وي ادامه داد: هدف اين قانون، شناسايي ظرفيت‌هاي کسب و کار و توسعه فرصت‌هاي شغلي، ايجاد توازن ميان مسووليت خانوادگي و اشتغال اعضاي خانوار، کاهش هزينه‌هاي توليد و خدمات براي حضور مستمر و فعال در بازار رقابت است.

سرپرست معاونت صنايع‌دستي اين استان تصريح کرد: مشاغل خانگي شامل آن دسته از فعاليت‌هايي است که توسط عضو و يا اعضاي خانواده در فضاي مسکوني و در قالب يک طرح کسب و کار بدون ايجاد مزاحمت براي ديگر واحدهاي مسکوني همجوار شکل مي‌گيرد.

ذاکري با بيان اين که اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان يکي از چهار ارگان دولتي است که صدور مجوز مشاغل خانگي را به عهده دارد، گفت: ديگر ارگان‌هاي صادرکننده مجوز مشاغل خانگي شامل جهاد کشاورزي، اداره بازرگاني و اداره کل فني و حرفه‌اي هستند.

وي در گفت‌و‌گو با ميراث آريا افزود: اين اداره کل تاکنون 650 نفر را بيمه کرده و براي يک هزار و 100 نفر مجوز مشاغل خانگي در رشته‌هاي مختلف صنايع‌دستي از جمله چادرشب‌بافي، حصيربافي، گليم‌بافي، مرواربافي، بامبوبافي، قلاب‌بافي و معرق‌کاري صادر کرده است.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 139009164